Servizi

Tipologjia e sherbimeve qe ofrohen 

Sherbimet qe u ofrohen klienteve jane te dy tipologjive te ndryshme dhe behen  sipas nje klasifikimi shume te qarte

  • Sherbime baze (paresore)
  • Sherbime plotesuese

Sherbimet baze (paresore) jane te gjitha ato sherbime qe kane te bejne me nevojat paresore te familjes si, sherbimi mjeksor dhe mbrojtja juridike

Sherbimet plotesuese jane te gjitha ato sherbime qe nuk konsiderohen si paresore si psh: sherbimet telefonike, sherbimet e formimit, keshilla financiare dhe administrative, orientim per pune, etj. Nekontratat e asstences familare sherbimet baze jane gjithmone fikse dhe zhvillohen sipas nje programi te studiuar me partneret bashkepunues

Perdorimi i sherbimeve

Klientet mund te perdorin te gjitha sherbimet baze te paraqitura ne kontrate, pervec atyre plotesues, sipas deshirave dhe nevojave te tyre. Cdo sherbim drejtohet nga nje rregullore e vecante perdorimi. E vecanta eshte se, klienti i perdor sherbimet pa kosto shtese, duke qene se jane te gjitha te perfshira sipas rregulloreve specifike te sherbimeve te asistences familjare

Pagesa e sherbimeve

Klienti nuk paguan asge per sherbimet per te cilat eshte i autorizuar te kryeje ne baze te kontrates, ne fakt, klienti duke paguar kuoten e kontrates, ka perfshire vleren e te hjitha sherbimeve qe i ofrohen

Reklama

Lini një Përgjigje

Ju lutemi, bëni hyrjen me një nga këto metoda që të postoni komentin tuaj:

Stema e WordPress.com-it

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj WordPress.com. Dilni /  Ndryshoje )

Foto Google

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj Google. Dilni /  Ndryshoje )

Foto Twitter-i

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj Twitter. Dilni /  Ndryshoje )

Foto Facebook-u

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj Facebook. Dilni /  Ndryshoje )

Po lidhet me %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.