Hyrje » Uncategorized » Përvoja e duke studiuar dhe punuar në Itali me Fondacioni

Përvoja e duke studiuar dhe punuar në Itali me Fondacioni

Advertisements

Trajnimi për punonjësit e shëndetësisë në Itali, 12 muaj në Itali + 12 muaj pune, për informata kontaktoni fondacioni

Advertisements

Vizite on line – Visite in tempo reale

Këtë e pëlqejnë %d blogues: