Hyrje » Uncategorized » Rogat Security Partner i fondacionit

Rogat Security Partner i fondacionit

Advertisements

Caritate Christi dhe Rogat nënshkruan një memorandum bashkëpunimi për menaxhimin e shërbimit emergjent mjekësor në aktivizimin në muajt e ardhshëm në qytetin e Tiranës.

IMG_3063                                        IMG_3067

Advertisements

Vizite on line – Visite in tempo reale

Këtë e pëlqejnë %d blogues: