Hyrje » Uncategorized » Spital ne Durres

Spital ne Durres

Advertisements

28 shkurt ka përfunduar një marrëveshje për menaxhimin me themelimin e Spitalit Ndërkombëtar të Durrësit. Spitali pastaj tani bëhet pjesë e themelimit dhe është e gatshme të ofrojë shumë shërbime mjekësore. Spitali gjithashtu ka dy teatro të pajisura plotësisht operative, si dhe skaner, me ultratinguj dhe angiography koronare e shume tjeter…

Advertisements

Vizite on line – Visite in tempo reale

Këtë e pëlqejnë %d blogues: