Hyrje » Uncategorized » Autobus Projekti Bathore – Tirana

Autobus Projekti Bathore – Tirana

Advertisements

busAutobus Projekti Bathore – Tirana
A jetojnë Bathore 40.000 njerëz që marrin deri në 5 çdo mëngjes për të shkuar në punë në kohë.
Menaxhimi i Transportit i këtij qyteti është projektuar në mënyrë të tillë që të paguajnë një biletë të dyfishtë për banorët dhe për të krijuar në vështirësitë e tyre të mëdha ekonomike dhe praktike.
Ne vendosëm për të investuar në dy autobusë dhe kërkoni për një licencë direkte nga qyteti i Tiranës Bathores duke akuzuar një biletë vetëm për qytetarët.
Autobusët do të jetë e pajisur me të gjitha lehtësitë duke përfshirë një lidhje falas në internet celular dhe një roje në bordin e automjeteve.
Biletat nuk mund të blejnë më shumë brenda në autobus, por me një mënyrë të re të të menduarit në lidhje me udhëtimin.

Advertisements

Vizite on line – Visite in tempo reale

Këtë e pëlqejnë %d blogues: