Hyrje » Uncategorized » Takim me Kryetarin e Bashkisë së Durrësit

Takim me Kryetarin e Bashkisë së Durrësit

Advertisements

20131227-124854.jpg

Takim me Kryetarin e Bashkisë së Durrësit. Drejtori ynë Agron Shehu me presidentin në një vizitë kryetarit të qytetit të Durrësit për dorëzimin e qendrës mjekësore dhe azil për të moshuarit.

Advertisements

Vizite on line – Visite in tempo reale

Këtë e pëlqejnë %d blogues: