Hyrje » Uncategorized » financimi për kompanitë e vetëm grave

financimi për kompanitë e vetëm grave

Advertisements

20131214-061729.jpg

Lindja e qendrës ndërmarrësisë për gratë në Shqipëri.
Kompania ka përuruar hapjen e parë të programit për ndërmarrësi të grave që ka bërë ndonjëherë në Shqipëri dhe e ka bërë duke krijuar një ndërtesë të re Villa ekzistuese që kompania ka në dispozicion të saj në rrethin e Kombinatit. Zbatimi do të japë 20 hapësira për gratë që duan të fillojnë aktivitetet e tyre të biznesit të vogël. Qendra e kompanisë në Kombinat është një strukturë që është e shpërndarë në tre kate me një total prej 3000 m², e cila gjendet brenda hapësirës 20 biznese të vogla një klinikë me 10 specialitete mjekësore palestër qendër të lojrave për një kopësht për fëmijë të vegjël e hapësirë ​​rekreative dhe një shkollë diplomuar pleqsh. Kompania gjithashtu ofron të gjitha gratë që duan të fillojnë financimin e aktivitetit të biznesit deri në 1.000.000 lekë që gratë mund të përdorni për zhvillimin e biznesit të tyre.
Për më shumë detaje ju mund të kontaktoni me operatorët tanë brenda bashkia e qytetit në katin e parë të Kombinatit çdo ditë nga e hëna deri të premten 9:00-15:00. Ose ju mund të kontaktoni zyrën tonë në selinë qendrore të zonës së bllokut brenda tonë një numër klinikë. Ju do të gjeni shumë informata në këtë faqe interneti në ditët e ardhshme, duke përfshirë të gjitha format për dorëzimin e kërkesës.

Nasce il centro imprenditoriale per le donne in Albania.
La compagnia ha inaugurato l’apertura del primo programma di imprenditoria femminile che mai sia realizzato in Albania e lo ha fatto creando una nuova struttura Villa esistente palazzina che la compagnia ha a disposizione nel quartiere di Kombinat. Realizzazione metterà a disposizione 20 spazi per donne che vogliono avviare una loro piccola attività d’impresa. il centro della compagnia a Kombinat è una struttura che si sviluppa su tre piani per un totale di 3000 m², al suo interno trovano spazio 20 piccole attività economiche una clinica con 10 specialità mediche una palestra un centro di giochi per Giovani un asilo per bambini uno spazio ricreativo ed una scuola di specializzazione per infermieri. La compagnia mette inoltre a disposizione tutte le donne che vogliono avviare la loro attività d’impresa un finanziamento fino ad 1.000.000 di lek che le donne possono utilizzare per lo sviluppo della loro attività.
Per avere più dettagli è possibile prendere contatto con i nostri operatori all’interno del municipio di Kombinat al primo piano tutti i giorni dal lunedì al venerdì dalle 9:00 alle 15:00. Oppure potete prendere contatto con i nostri uffici centrali presso la sede della zona di blocco all’interno della nostra clinica numero uno. Troverete numerose informazioni anche su questo sito Internet a partire dai prossimi giorni compreso tutta la modulistica per la presentazione della richiesta.

Advertisements

Vizite on line – Visite in tempo reale

Këtë e pëlqejnë %d blogues: