Hyrje » Uncategorized » Puna fillon në spitalin e Durrësit

Puna fillon në spitalin e Durrësit

Advertisements

Sot ajo është quajtur marrëveshja me AKCON dhe kompania do të fillojë punën javën e ardhshme për hapjen e qendrës së re mjekësore në Durrës, një strukturë prej 2.500 metra katror me pamje nga deti.

Advertisements

Vizite on line – Visite in tempo reale

Këtë e pëlqejnë %d blogues: