Hyrje » Uncategorized » Puna fillon të Kombinatit dhe Peshkopjie

Puna fillon të Kombinatit dhe Peshkopjie

Advertisements
Klinika e Pehskopjie

Klinika e Pehskopjie

Puna ka filluar për hapjen e qendrave shëndetësore në Kombinat dhe Peshkopjie, Caritate Balcan falenderon qeverinë e Kombinatit në personin e kryetarit të komunës dhe kryetari i komunës së Krenar Cenollari Ilir Krosi Peshkopjie për bashkëpunim pranuar.

Klinka e Kombinat

Klinka e Kombinat

Advertisements

Vizite on line – Visite in tempo reale

Këtë e pëlqejnë %d blogues: