Hyrje » Uncategorized » Qendra mjeksore Kombinat

Qendra mjeksore Kombinat

Advertisements

20130928-094602.jpg

Dje u nënshkrua kontrata për fillimin e punës në qendrën e re mjekësore në Kombinat, qendra do të ofrojë më shumë se 10 operacione një farmaci e hapur 24 orë dhe një departament të emergjencës për fëmijët.

Advertisements

Vizite on line – Visite in tempo reale

Këtë e pëlqejnë %d blogues: