Hyrje » Uncategorized » Fushata për gratë

Fushata për gratë

Advertisements

Fushata për gratë
Regjistrimet tani janë hapur për shërbime falas për gratë për të kryer Smears pap, mammograms, vizita. Për të abonuar, të shkojnë në “shërbime” dhe zgjidh “fushatë për gratë.”

Tel 068 90 93 109

 

Advertisements

Vizite on line – Visite in tempo reale

Këtë e pëlqejnë %d blogues: