Hyrje » Uncategorized » Hapja Qendrën e Operacioneve në komunën e Kamëz

Hapja Qendrën e Operacioneve në komunën e Kamëz

Advertisements

image (1)Ajo tani është aktiv nga ora 08.00 deri ne oren 16.00 çdo ditë qendër operacionet e kompanisë në Bashkinë Kamëz, ju mund të aktivizuar shërbimet, rekord familjare, dhe të kërkojë çdo lloj informacioni për të gjithë banorët e komunave të Kamëz dhe Batore.

Advertisements

Vizite on line – Visite in tempo reale

Këtë e pëlqejnë %d blogues: