Hyrje » Uncategorized » Bashkëpunim me Bashkinë Kamëz

Bashkëpunim me Bashkinë Kamëz

Advertisements

Compania “Balkan” në bashkëpunim me Bashkinë Kamëz bëri prezantimin e projektit  për asistencën familjare mjekësore. Në këtë aktivitet morën pjesë Kryetari i bashkisë Kamëz z, Xhelal Mziu, Presidenti i  “Balkan” Masimmo Montini dhe kandidatet femra për punësim pranë këtij fondacioni.
Kryebashkiaku Mziu gjatë fjalimit të tij u shpreh i bindur që kandidatet e përzgjedhura në këtë projekt do të jenë të përkushtuara profesionalisht.
Ndërsa, z Montini ndër të tjera tha që do të hape dy ambulanca shëndetësore në qytetin e Kamzëz, ku do t’ju ofrojnë klintëve që do të regjistrohen pranë këtij fondacioni shërbime mjekësore. Asistenca familjare është një shërbim i ri për tregun shqiptar, qe konsiston ne sigurimin e shërbimeve te ndryshme për familjet qe janë kliente.

Advertisements

Vizite on line – Visite in tempo reale

Këtë e pëlqejnë %d blogues: