Hyrje » Uncategorized » Qendra e re gjinekologjike

Qendra e re gjinekologjike

Advertisements

8-1

 

 

 

 

 

 

1 4

Qendra e re gjinekologjike

Si një Lidja dhe Prizrenit në shtator 2013, agjencia 3 do të transformohet në një klinikë moderne për të hapur çdo pasdite gjinekologjike me mjekët e shumë profesionale.
Klinika do të jetë e hapur për klientët e kompanisë në asnjë kosto dhe për të gjithë përdoruesit e tjerë duke përdorur të njëjtën tarifë.

Advertisements

Vizite on line – Visite in tempo reale

Këtë e pëlqejnë %d blogues: