Hyrje » Uncategorized » Hapja e klinikës së re Kamëz dhe Batore

Hapja e klinikës së re Kamëz dhe Batore

Advertisements

Takim me Kryetarin e Bashkisë Kamëz për hapjen e dy klinikave: Kamzës dhe Batore. E hënë do të fillojë përzgjedhjet për 35 punëtorët shëndetësor (mësues) në qytetin e Kamëz, kompania jonë do të ketë një one-stop aktiv në dy komunave nga hënën.

Advertisements

Vizite on line – Visite in tempo reale

Këtë e pëlqejnë %d blogues: