Hyrje » Uncategorized » Balcan ndihmon fëmijët me kancer

Balcan ndihmon fëmijët me kancer

Advertisements

Dje punonjësit tanë kanë bërë një vizitë në departamentin e onkologjisë së Nënë Terezës së spitalit në pjesën ku fëmijët janë të shtruar në spital. Familjet ishin të detyruar për të blerë ilaçe direkt në farmacitë e ardhshme për të shpenzuar deri në 100 euro në ditë, ilaçe që shëndeti publik është i detyruar të sigurojë për të lira. Falë intervenimit tonë dhe bashkëpunimin e Ministrisë së Shëndetësisë në personin e fëmijëve ministër nga e hëna do të marrë të gjithë kujdesin e lirë dhe medikamente të nevojshme.

Advertisements

Vizite on line – Visite in tempo reale

Këtë e pëlqejnë %d blogues: