Hyrje » Uncategorized » Spitalin e Fëmijëve të Ri në Tiranë, Farke

Spitalin e Fëmijëve të Ri në Tiranë, Farke

Advertisements
Spitalin e Fëmijëve të Ri në Tiranë, Farke

Spitalin e Fëmijëve të Ri në Tiranë, Farke

Spitalin e Fëmijëve të Ri Shën Piu është një realitet që do të shihni hapjen deri në mesin e 2014, të vendosura në komunën e Farkës pak kilometra nga Tirana ofertën e Pediatrisë dhe onkologji pediatrike shërbime falas për të gjithë fëmijët në zonën e Ballkanit.

Advertisements

Vizite on line – Visite in tempo reale

Këtë e pëlqejnë %d blogues: