Hyrje » Uncategorized » Regjistro mjekësore online Pa pagesë

Regjistro mjekësore online Pa pagesë

Advertisements

logoBalcan në bashkëpunim me Microsoft ka mundësuar për të gjithë konsumatorët e Republikës së Shqipërisë një shërbim falas për menaxhimin e të dhënat mjekësore.Kjo do t’ju lejojë të ketë gjithë historinë shëndetësore të klientit të lirë për të kontaktuar me të gjitha spitalet publike dhe private.

Advertisements

Vizite on line – Visite in tempo reale

Këtë e pëlqejnë %d blogues: