Hyrje » Uncategorized » Echografie afër shtëpisë tuaj

Echografie afër shtëpisë tuaj

Advertisements

The company has purchased a portable ultrasound equipment for, this will allow all of our customers who live far from hospitals to have a doctor with proper equipement available to them and close to their homes.
For information call home.

Kompania ka blerë një pajisje portative me ultratinguj për të, kjo do të lejojë të gjithë klientët tanë që jetojnë larg nga spitalet që të ketë një mjek me pajisjen e duhur në dispozicion të tyre dhe të mbyllur në shtëpitë e tyre.
Për të thirrur në shtëpi informacionit.

Advertisements

Vizite on line – Visite in tempo reale

Këtë e pëlqejnë %d blogues: