Hyrje » Uncategorized » Takimi me kryeministri HE Sali Berisha

Takimi me kryeministri HE Sali Berisha

Advertisements

CEO i kompanisë, Migena Thomaj, dhe drejtori i zyrës së Tiranës, Aurora Toma, do të jenë të pranishëm në takimin me kryeministrin Sali Berisha organizuar për kompanitë më të rëndësishme të shtetit.

Advertisements

Vizite on line – Visite in tempo reale

Këtë e pëlqejnë %d blogues: