Hyrje » Uncategorized » CEO i ri

CEO i ri

Advertisements

Kompani nga 1 prill 2013 do të drejtohet nga një grua, Migena Thomaj, ajo dëshiron për këtë rol të rëndësishëm dhe përkushtimin për të pritjes.

Advertisements

Vizite on line – Visite in tempo reale

Këtë e pëlqejnë %d blogues: