Hyrje » Uncategorized » PAP TEST

PAP TEST

Advertisements

20120929-142513.jpg
Dhe ‘të jetë e mundur për të kërkuar një Pap test si në vizitën e parë, zgjedhja e spitalit nuk është e nevojshme sepse, me një numër të madh të kërkesave, nuk do të jetë një organizatë e zgjedhjes edhe nga kompania.

Advertisements

Vizite on line – Visite in tempo reale

Këtë e pëlqejnë %d blogues: