Hyrje » Uncategorized » Ndërhyrjet mjekësore në kohë reale

Ndërhyrjet mjekësore në kohë reale

Advertisements

Dhe ‘të jetë e mundur që të ketë në kohë reale statusin e ekzaminimeve mjekësore që kompania jonë autorizon spitale dhe shikoni operacioneve dhe emergjencave që ne jemi të lejuar kohë reale.

Kliko qtu

Advertisements

Vizite on line – Visite in tempo reale

Këtë e pëlqejnë %d blogues: