Hyrje » Uncategorized » Kontratat e reja të punës

Kontratat e reja të punës

Advertisements
Kontratat e reja nga 1 janar 2013
Nga 1 janar 2013 të gjitha LP në krye me 31/12/2012 me aktivitete të rregullta dhe të arriturat do të kenë të drejtë të transferojnë kontratat e tyre të tipit të ri.
Do të jepet një bazë fikse tarifë lekë 15.000 në muaj * dhe një tarifë prej 1000 lekë për çdo kontratë të re të nënshkruar me klientët.
Pagesa e rrogës do të jetë e mundur vetëm në bankë dhe jo ndryshe.
Për më shumë informacion numrat e kontaktit:
069 748 07 41
068 654 76 15
nga e hëna deri të premten 9,30-15,00.
Për të lëvizur në kontratë të re duhet të trajnohen
* kompensimi fiks jepet vetëm për ata që e kanë kaluar 40 LP qarkullim K lek ne muaj
Advertisements

Vizite on line – Visite in tempo reale

Këtë e pëlqejnë %d blogues: