Hyrje » Uncategorized » Kujdesi dentar

Kujdesi dentar

Advertisements

Konsumatorët e kompanisë janë në gjendje për të përdorur shërbimet e kujdesit dentar nëpërmjet familjes “Dentist” shërbimit kontratave.Opsioni parashikon mundësinë e të pasurit kujdes dentar në klinikat dhe marrëveshjeve.

Si të përdorni shërbimin është një rimbursim, ose konsumatori duhet të paraqesë një buxhet të kompanisë nëpërmjet formularit” dhe presin vlerësim.

Shërbimi dentar është në dispozicion vetëm për konsumatorët që kanë pagesa automatike direkt në.

Advertisements

Vizite on line – Visite in tempo reale

Këtë e pëlqejnë %d blogues: