Hyrje » Uncategorized » Një marrëveshje midis Vodafone dhe Balcan

Një marrëveshje midis Vodafone dhe Balcan

Advertisements
Një marrëveshje midis Vodafone dhe Balcan
Nga tani e tutje të gjithë konsumatorët Balcan do të kenë qasje në një kontratë SIM Card Vodafone garantuar nga kompania.
SIM do të ketë asnjë kosto shtesë për konsumatorin dhe do të japë të gjithë konsumatorët që kërkojnë aftësinë për të bërë thirrje falas dhe të dërgoni SMS falas në të gjithë numrat Vodafone, AMC, Eagle, plus sipas rregullave të funksionimit të Familjes Balcan SIM.
Konsumatorët do të gëzojë thirrje telefonike falas paguar nga kompania, sms falas paguhen nga kompania dhe internet falas paguar nga kompania.
Për të marrë Family Balcan SIM do të jetë në gjendje të aplikojnë për Planner tuaj të jetës ose telefononi 069 605 36 83.
SIM mund të tërhiqet ose agjencitë Balcan ose dorëzohen konsumatorit në shtëpi.
Advertisements

Vizite on line – Visite in tempo reale

Këtë e pëlqejnë %d blogues: