Hyrje » Uncategorized » LP më i mirë i muajit

LP më i mirë i muajit

Advertisements

Rangimi i LP më të mirë të muajit dhe SAP

LP më të mirë të muajit për numrin e vizitave të bëra për klientët: Jozepina Paloka (Skhodra)
LP më i mirë i muajit për të vizituar vlerën më të mirë / kontratës: Daniela Aliko (Durres)
LP më të mirë të muajit për shërbimin e konsumatorëve të mirë: Manjola Como (Durres)
Më të mirat e muajit për sistem online LP menaxhimit: Elidiana Tavarini (Tirane)

Ekipi më i mirë i muajit : Tirane

LP tani aktive në të gjithë shtetin janë: 214

Advertisements

Vizite on line – Visite in tempo reale

Këtë e pëlqejnë %d blogues: