Hyrje » Uncategorized » Transferimi pagesat nga konsumatori në degët qendrore zyrës.

Transferimi pagesat nga konsumatori në degët qendrore zyrës.

Advertisements

Nga 1 nëntor 2012 të gjitha LP do të bëjë pagesat për konsumatorët në llogarinë aktive në Raiffeisen Bank.
Të dhënat e llogarisë do të transmetohet me anë të e-mail përmes postës. Konsumatorët gjithashtu do të jetë i pagueshëm mbi këtë llogari jo vetëm të Alpha Bank.
LP do të jetë i detyruar për të bërë pagesat që marrin në kuadër të javës dhe të plotësoni në marrëdhënie online.

 

Advertisements

Vizite on line – Visite in tempo reale

Këtë e pëlqejnë %d blogues: