Hyrje » Uncategorized » Koha për të autorizojë një ekzaminim mjekësor

Koha për të autorizojë një ekzaminim mjekësor

Advertisements

20121019-003528.jpg

koha për vlerësimin e kërkesave për ekzaminimet mjekësore mund të jetë midis 2 dhe 7 ditë, kompania ka asnjë detyrim në kohë të konsumatorëve për shkak se vizita nuk janë të klasifikuara si “kërcënuese për jetën”.
Kompania nuk ka kohë për të autorizuar një vizitë kështu që klientët nuk shkojnë të dhënave në kohë.
Kompania është e angazhuar për klientët e saj për të siguruar përgjigje të shpejtë ndonjëherë në.

Advertisements

Vizite on line – Visite in tempo reale

Këtë e pëlqejnë %d blogues: