Hyrje » Uncategorized » Pagesa të konsumatorëve dhe i raporton të pagës

Pagesa të konsumatorëve dhe i raporton të pagës

Advertisements

Da oggi i pagamenti vanno registrati nel sistema online, la registrazione dei pagamenti dei clienti deve avvenire nel momento in cui il cliente paga. I sistemi calcoleranno in automatico la commissione per il vostro compenso mensile senza dover inviare nessuno report a fine mese.

SHQIP

Duke filluar nga sot, të gjitha pagesat duhet të futet në sistemin online, pagesa të konsumatorëve regjistrimi duhet të bëhet kur konsumatori paguan. Sistemet automatike llogaritur komision për tarifë mujore pa patur nevojë për të dërguar ndonjë raport më vonë këtë muaj.

Advertisements

Vizite on line – Visite in tempo reale

Këtë e pëlqejnë %d blogues: