Hyrje » Uncategorized » Vizitat skadimit nuk janë përfunduar

Vizitat skadimit nuk janë përfunduar

Advertisements

20120929-142513.jpg

Kur keni krijuar një kërkesë, nëse ju vizitoni sistemi gjen gabime mban të depozituara deri në shtatë ditë dhe pastaj fshin atë.

Advertisements

Vizite on line – Visite in tempo reale

Këtë e pëlqejnë %d blogues: