Hyrje » Uncategorized » Distinktiv

Distinktiv

Advertisements

20120920-210145.jpg

Të gjitha Lp duhet të hyjë në fotot e tyre në sistemin e software për të shtypur simbol. Për të hyrë në sistemin klikoni mbi lidhjen më poshtë dhe ndiqni udhëzimet.

qasje në software

Advertisements

Vizite on line – Visite in tempo reale

Këtë e pëlqejnë %d blogues: