Hyrje » Uncategorized » Program i ri dhe kontratat shtypje

Program i ri dhe kontratat shtypje

Advertisements

20120921-094355.jpg

Nga e hëna, 24 shtator, 2012 gjitha Planifikues Jeta do të keni për të shtypur kontrata dhe modele e mëvetësishme si software i ri do të gjenerojë një barcode unike për çdo klient të ri.
Kjo do të thotë se modelet e bazuara kontratë nuk do të dorëzohet nga degët, por duhet të jenë të shtypura direkt nga projektues jetës.
Kompania njeh një bonus prej 50 lekë për kontratë të përfunduar të shtypura për kontratë të plotë do të thotë modelin e kontratës që do të dërgohen për të klientit dhe kontrata e modelit që do të dorëzohet për të kompanisë.
Bonus është paguar për projektues jetës kryen shtypjen zyrat e kompanisë.

Advertisements

Vizite on line – Visite in tempo reale

Këtë e pëlqejnë %d blogues: