Hyrje » Uncategorized » Lajme

Lajme

Advertisements

20120918-232746.jpg

Në “zonën Konfidenciale” janë tani të gjitha lajmet dhe Informacioni i publikuar që nga fillimi i vitit. Një mjet shumë i dobishëm për të LP të ri në mënyrë që ata mund të shohin të gjithë informacionin. Lajme, megjithatë, do të vazhdojnë të dërgohen me postë, si zakonisht.

Advertisements

Vizite on line – Visite in tempo reale

Këtë e pëlqejnë %d blogues: