Hyrje » Uncategorized » Karierë

Karierë

Advertisements

20120915-200504.jpg

Balcan karrierës për secilin person ndjek një zhvillim të saktë

SAP Junior

SAP lartë – kalimi i karrierës është për të arritur objektivin e parë, pas së cilës mund të sap Senior ‘krijuar sipas tij “një strukturë e përbërë nga një maksimum prej 5 PSA Junior

LP – kalimi i SAP karrierës Lartë të LP ndodh vetëm pas sap Lartë e ka arritur objektivin e tij dhe pas LP autorizon atë të rritet karrierën

Ekzekutiv LP – është zgjedhur nga drejtimi i LP Filialin mirë

Menaxher Dega – Dhe ‘koordinatori i degës gjithë

Menaxher zonë – Është koordinatori i filialit disa

Advertisements

Vizite on line – Visite in tempo reale

Këtë e pëlqejnë %d blogues: